Faro Roncudo Percebeiro cabo Roncudo Cabo Roncudo Cruces do Roncudo Porto de Corme Corme nevado, 1956 Vistas Dunas da Barra Litoral Niñóns e porto de Santa Mariña. Vista aérea Praia de Ninóns Ponteceso de noite

Estiu

Praia de Niñóns

L’amplitud dels dies et brindarà més temps per explorar en una sola jornada el nostre litoral costaner i l’espai intermareal de l’estuari del riu Anllóns. L’ombra i el lloc per recuperar forces te’ls oferiran les àrees recreatives que es troben al costat de les platges per les quals passa la ruta Camiño da ribeira (PR-G 148): Balarés, A Ermida o els amagatalls més frescos de les d’O Osmo o A Arnela.

Una altra opció és banyar-se en el rabeig que forma el mar en entrar a la platja de Niñóns i que es coneix popularment com "el lago". També hi ha taules i bancs en el camí cap al cap Roncudo, justament al costat dels penya-segats.

Platja de O Osmo

La calor del sol també et convidarà a un bany en aquestes aigües de color turquesa i quan arribi la frescor de la tarda, pot ser el moment perfecte per recórrer els passos del poeta i bard Eduardo Pondal al llarg de la ruta Pondaliana.

En l’anar i venir per la ribera, veuràs que els pescadors aprofiten la marea baixa per recollir esquer i l’alta per pescar llobarro. I entre un moment i l’altre, segur que et preguntes: on ha anat tota l’aigua?

Segur que els canvis del paisatge amb les marees no et deixen indiferent.

  • GAC 3 Costa da Morte
  • Fondo Europeo de Pesca
  • Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
  • Consellería do Medio Rural e do Mar
  • Web municipal Ponteceso
© 2012 Ponteceso. Os Camiños do Mar